Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Beauty Centre Maastricht

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Beauty Centre Maastricht

Over deze website

Beauty Centre Maastricht is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables, zoals botox en fillers, tegen huidveroudering en ter huidverbetering. Het wordt gerund door drs. Renate Cheung, esthetisch arts (BIG-nummer 69919362101).

Renate heeft de opleiding Geneeskunde voltooid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is daarmee afgestudeerd arts. Na deze opleiding is zij ruim 5 jaar werkzaam geweest in de reizigersgeneeskunde als erkend reizigersgeneeskundig arts. Dat was een mooie baan, maar diep van binnen wist zij dat zij wilde ondernemen. Ondernemen zit in haar bloed. Daarom heeft zij uiteindelijk in 2020 de knoop doorgehakt en is zij haar eigen cosmetische kliniek begonnen.

Natuurlijk resultaat
‍Ouder worden hoort erbij. Voor de een is het een natuurlijk proces gekenmerkt door wijsheid, respect en karakter. Voor de ander kan veroudering, en dan met name uiterlijke veroudering, niet lang genoeg uitgesteld worden. Voor die laatste groep kunnen wij wat betekenen en daar helpt Renate graag bij. Waar Renate met haar behandelingen naar streeft is het verfijnen van rimpels en plooitjes zonder het karakter van het gezicht en de mimiek te veranderen. Op die manier ontstaat een natuurlijk resultaat.

Aandacht voor u
Renate heeft ooit voor de opleiding Geneeskunde gekozen omdat zij graag anderen wil helpen. Zij ziet ieder mens als individu die een luisterend oor en onverdeelde aandacht verdient. Dit is dan ook te merken tijdens haar consulten. Zij geeft eerlijk advies en neemt de tijd voor haar cliënten. Aan de hand van de hulpvraag kijkt zij wat mogelijk is en vertelt ook wat niet mogelijk is. Zo krijgt u een reële verwachting en komt u niet voor onverwachte resultaten te staan. Haar doel is om samen met u tot een mooi resultaat te komen waar jullie samen tevreden over kunnen zijn.

Veiligheid: een topprioriteit
Bij Beauty Centre Maastricht werken wij volgens 3 hoofdpijlers: kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht. Elke medische behandeling kent risico’s. Dat geldt ook voor medische cosmetische behandelingen met botox en fillers. De meest gevreesde complicatie van fillerbehandelingen is het afsluiten van een bloedvat. Dit kan leiden tot blijvende afwijkingen in het gezicht en blindheid. Om deze complicatie te voorkomen kan een arts een globale inschatting maken over waar de belangrijke bloedvaten liggen en deze proberen te vermijden. Elk mens is echter uniek. Zo ook de ligging van de bloedvaten.

Bij Beauty Centre Maastricht wordt gebruikgemaakt van echografie. Hiermee wordt bij u in kaart gebracht waar uw bloedvaten precies liggen. Er wordt als het ware door de huid heen gekeken. Op die manier is een behandeling geen giswerk, maar maatwerk. Dit draagt bij aan een zo veilig mogelijk behandeling met zo min mogelijk risico op complicaties. Want, uw veiligheid is onze prioriteit.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”