Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Blend

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Blend

Over deze website

Blend, Fine Dining Maastricht

Bij Blend zijn we altijd bezig met vooruitgang. Op het gebied van eten en drinken, maar ook op het gebied van gastvrijheid. We volgen graag trends en geven er onze eigen draai aan. Stilstand is achteruitgang. Investeren in en uitdagen van onze medewerkers om het beste in zichzelf naar boven te halen, dat doen we graag. Dit straalt af op onze bedrijfsformule en heeft een positieve invloed op het bezoek van onze gasten. Wij proberen elke dag weer een topprestatie te leveren om de mooiste (lunch)gerechten, wijnen en cocktails op tafel te zetten en onze gasten optimaal te bedienen.

Blend staat voor mixen. Dit vertaalt zich in een gevarieerde, fine dining, kaart, een uitgebalanceerde wijnkaart en heerlijke cocktails. Blend voor ontbijt, lunch, borrel, diner en lounge.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”