Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Boom Opleidingen

Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Boom Opleidingen

Over deze website

Boom opleidingen is gevestigd in Maastricht en biedt opleidingen en cursussen aan op het gebied van coaching. Ook kan je bij Boom opleidingen terecht voor trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. De naam van Boom opleidingen is ontstaan vanuit het uitgangspunt dat een leven lang leren in een sterk veranderende maatschappij belangrijk is. Krachtig meebewegen met wat zich aandient en groeien binnen de persoonlijke en hedendaagse mogelijkheden staan centraal. Kracht en groei zijn dan ook kernwoorden die Boom opleidingen karakteriseren. De boom staat symbool voor kracht en groei. Door theorie te verbinden met praktijk zal er een krachtige leeromgeving ontstaan. Momenteel worden alleen de opleiding tot kindercoach en de cursussen psychopathologie en mindfulness aangeboden. Andere cursussen of trainingen worden nog ontwikkeld.

Wil je graag bijdragen aan het welzijn van kinderen en ben je op zoek naar een betrouwbare opleiding? Hou de website dan goed in de gaten.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”