Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Brasserie Amadeus

Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Brasserie Amadeus

Over deze website

De Brasserie tussen de pleinen in Maastricht

Gelegen aan het Dominikanerkerkplein ligt Brasserie Grand Café Amadeus. Het vier verdiepingen tellende pand, waarin Amadeus gevestigd is dateert uit 1644. En hoewel dit pand dus aanzienlijk ouder is dan de rest van de Entre Deux, past het er perfect bij.

Amadeus ligt als het ware tegen de Entre Deux aan, met als voordeel het prachtige en grote buitenterras, waar het bijzonder goed toeven is! De zon staat er van 10 tot 19 uur! En is het minder mooi weer dan is er de mogelijkheid van het overdekte terras. Of binnen, waar het knus en gezellig is.

Bij Amadeus kun je de hele dag terecht. Vanaf het moment dat het ontbijt geserveerd wordt tot 19.30 uur is de keuken doorlopend geopend. De kaart is bijzonder uitgebreid en er is voor iedereen wel iets smakelijks te vinden!

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”