Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Fysio Molenberg

Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Fysio Molenberg

Over deze website

Als mens ben je gemaakt om te bewegen. Bewegen is… leven. Als dat niet meer lukt, loop je vast. Val je stil. Gelukkig zijn er dan mensen die je kunnen helpen om weer in beweging te komen. De fysiotherapeut. Als bewegen niet vanzelfsprekend is.

Sinds 1979 is de praktijk gevestigd in de wijk Molenberg in Heerlen en sindsdien met de tijd meegegaan en gegroeid tot een moderne en gezellige praktijk waarin met veel enthousiasme en inzet samen met de patiënt wordt gewerkt aan het verbeteren van diens gezondheid. In 2019 is de praktijk uitgebreid met een vestiging in de wijk Meezenbroek.
 
Alle therapeuten in ons team hebben zich verdiept in een of meerdere specialisaties binnen de fysiotherapie. Hierdoor kunnen wij een breed aanbod aan therapieën aanbieden en stellen wij voor elke klacht een geschikt behandeltraject op. Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van het KNGF.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”