Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Helemaal nieuw

Dit jaar beginnen we helemaal nieuw. Een nieuwe website, een nieuwe collega en nieuwe tarieven!

Nieuwe website
Als je websites maakt voor anderen, is het maken van je eigen website misschien wel de lastigste klus. Onze website moet natuurlijk een voorbeeld zijn, ten minste zo voelden wij dat. De basis voor onze nieuwe website was duidelijk. Meer wit, meer diepte en meer eenvoud. Nog beter gevonden worden en onze USP’s meer centraal. Als een klant contact met ons opneemt, moet duidelijk zijn wie we zijn, wat we gemaakt hebben, hoe andere klanten over ons denken en wat de tarieven zijn. Hopelijk is het gelukt. Wij zijn in ieder geval heel blij met onze nieuwe website.

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Thomas Coolen, onze nieuwe topper
Sinds kort hebben we ons team uitgebreid met Thomas Coolen. Hij is fulltime gestart als Junior Online Adviseur. Vergeet dat “Junior” maar snel. Thomas heeft aan een half woord genoeg. Met een HBO Communicatie en Multimedia Design diploma op zak en een passie voor video & fotografie is hij een welkome aanvulling. De websites van de Entre Deux, Mura Maastricht en onze eigen website zijn enkele voorbeelden van wat hij tot nu toe gemaakt heeft.

Nieuwe tarieven
Alles wordt duurder. Behalve een nieuwe website bij 043WEB. We hebben onze tarieven verlaagd. Ja, je hoort het goed, verlaagd. Daar waar alles duurder wordt, zien wij kans om onze tarieven te verlagen. Een nieuwe website kostte in 2021 € 1.100 en in 2022 slechts € 1.000. Nu hoor ik je denken “Hoe kan dat dan”? Enerzijds worden we steeds groter waardoor we goedkoper kunnen inkopen. Anderzijds worden we (mede door Thomas) steeds sneller, waardoor de prijs omlaag kan. Op deze manier hopen we voor iedereen een kwalitatief goede website te kunnen maken voor een eerlijke prijs.

Wist je trouwens dat 50% van de bedrijven de afgelopen 5 jaar niks aan de website heeft veranderd? Tijd voor vernieuwing! Ook op zoek naar vernieuwing? Neem dan contact met ons op!

043WEB ☆ Webdesign Maastricht
We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign specialisten in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”