Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Logopedie Vera Graat

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Logopedie Vera Graat

Over deze website

De praktijk hecht veel waarde aan kwaliteit en deskundige logopedische zorg afgestemd op de cliënt. Zij kijken vanuit een breed perspectief naar de totale persoon en zijn/haar omgeving. Hierbij is een gelijkwaardige inbreng vanuit beide kanten, zowel onze professionele vaardigheden als de inzet en het inzicht van de cliënt met zijn/haar omgeving onmisbaar. Zij vinden het belangrijk om niet vanuit beperkingen maar vooral om vanuit mogelijkheden naar de cliënt te kijken. Communiceren is één van de basisbehoeften van een mens. Zij stellen zich als doel om deze communicatie zo optimaal, binnen alle mogelijkheden van de cliënt, te laten verlopen. Hiervoor handelen zij vanuit de recente (wetenschappelijke) inzichten en werken wij samen met andere disciplines zoals leerkrachten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten e.d.

Ze zijn een enthousiast team dat op een klantvriendelijke en professionele manier logopedische zorg op maat biedt. Dit bereiken zij door kennis, wetenschappelijke inzichten en een goede samenwerking met andere disciplines te hebben. Zij vinden het daarbij vanzelfsprekend dat de cliënt en zijn/haar omgeving centraal staan. Al hun logopedisten hebben hun eigen kwaliteiten en door elkaar ruimte te geven versterken zij ons als team. Hierbij zijn openheid, transparantie en bevlogenheid belangrijke kernwaarden.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”