Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Made Simple

Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Made Simple

Over deze website

Made Simple is opgericht om organisaties te helpen met HR en juridische vraagstukken. De expertise spitst zich toe op de (rechts)gebieden die spelen in de relatie tussen een werkgever en zijn medewerkers.

Made Simple verleent consultancy, advies en interim diensten aan kleine en middelgrote ondernemingen (vanaf ongeveer 25 tot 250 medewerkers) en grote ondernemingen (vanaf 250 medewerkers).

Oprichter en eigenaar van Made Simple is Dorien Wolswijk. Na mijn rechtenstudie heb ik meer dan 25 jaar ervaring opgedaan als HR en Legal professional in dienstverband. Eind 2022 ben ik gestart met mijn eigen onderneming, Made Simple BV. Mijn ambitie is om een organisatie – en daarmee ook de medewerkers die daar werken – echt verder te helpen. Dit doe ik door niet alleen advies te geven, maar er ook voor te zorgen dat een advies praktisch toegepast kan worden. En door complexe HR en juridische vraagstukken zo eenvoudig mogelijk te maken met een pragmatische, gestructureerde en oplossingsgerichte aanpak.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”