Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

☆ Meer rendement

We hebben voldoende bezoekers, maar waarom neemt geen enkele bezoeker contact met ons op? Altijd lastig! Enerzijds moet de inhoud de bezoeker aanspreken; er moet voldoende onderscheidend vermogen zijn en anderzijds moet de bezoeker ook echt op zoek zijn.
.
Voor twijfelende bezoekers (en dat zijn er veel!) adviseren wij altijd een Pop-up op basis van uitstap intentie.
.
Pop-up o.b.v. uitstap intentie
Wat is dat dan? Heel simpel. Wanneer een bezoeker de intentie heeft om de website te verlaten, tonen we een pop-up waarmee we de bezoeker proberen over te halen om toch contact op te nemen. We registreren de muisbewegingen en waneer de muis naar het kruisje beweegt, tonen we deze pop-up. Irritant? Ja! Doen? Ja, dit is heel effectief.
.
We kunnen dit instellen op iedere gewenste pagina. Ook het aanbieden van korting op deze manier, kan de twijfelende bezoeker vaak overhalen.
.
Bekijk dit filmpje en zie hoe dit werkt:

.
Interesse? Nu tijdelijk voor € 239,00
Voor slechts € 239,00 configureren we deze software voor u en tonen we een pop-up op iedere gewenste pagina aan de bezoekers die willen uitstappen.

Een website is slechts een middel. Samen uw doel behalen, daar gaat het om!

Heeft u een vraag dan helpen wij u graag:
E: info@043web.nl
T: 043 855 4633

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

 

043WEB ☆ Webdesign Maastricht
We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign specialisten in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”