Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

☆ Minigids “Hoger in Google”

Veel website eigenaren zijn in de veronderstelling dat het heel moeilijk is om je website hoog in Google te krijgen en dat je een professor in de wiskunde moet zijn om te begrijpen hoe dit werkt. Dit is echter helemaal niet het geval. Met de juiste kennis en tools kan elke ondernemer zelf zijn website beter laten scoren.
Als je als ondernemer een website hebt wil je natuurlijk dat die website goed gevonden wordt in Google. Helaas weten nog steeds maar weinig ondernemers hoe dit ranken in Google precies werkt. In deze minigids leg ik kort en bondig uit hoe Google bepaalt hoe hoog je website gaat scoren en geef ik 10 concrete tips om jouw website hoger in Google te laten scoren. Natuurlijk kan ik jullie ook helpen.

Klik hier voor de Minigids “Hoger in Google”

Hoger in Google

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

043WEB ☆ Webdesign Maastricht
We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign specialisten in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”