Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Nieuw! 3D fotografie

Hoe mooi is dat? Potentiële klanten vooraf op de website laten zien hoe de zaak er van binnen uitziet. 

3D fotografie
We kennen het natuurlijk al jaren vanuit Google Maps. Beelden die het mogelijk maken om virtueel door een straat te lopen. Ook in de makelaarswereld zien we deze techniek steeds vaker terug. Sinds kort bieden wij dit ook aan als uitbreiding op onze websites. Zeker voor bedrijven en restaurants zien wij veel toegevoegde waarde en verwachten we dat websites hiermee nog succesvoller kunnen worden. Loop zelf eens door ons kantoor en ervaar het zelf.

Matterport
Voor het maken van 3D beelden maken we gebruik van Matterport. Matterport is dé tool om gedetailleerde 3D beelden te maken van elk pand of gebieden. Een Matterport 3D tour is een virtuele tour van uw pand. In deze virtuele tour kan uw websitebezoeker door uw zaak lopen, maar dan volledig online. 

Ja, dat wil ik ook!
Voor onze bestaande klanten bieden we deze service als uitbreiding op hun website voor slechts € 250. Hiervoor komen wij op locatie 3D beelden maken, koppelen alle beelden aan elkaar zodat een 3D tour ontstaat en plaatsen we deze 3D tour op de website.

Graag ook een 3D tour? Neem dan contact met ons op!

043WEB ☆ Webdesign Maastricht
We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign specialisten in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”