Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Nora

Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Nora

Over deze website

Banketbakkerij Nora B.V. is een producent van een breed assortiment aan koekjes. De producten worden op zowel de nationale alsmede de internationale markt succesvol verkocht.

Een tijdje geleden, in 1906, begon het allemaal in het plaatsje Noorbeek. Dit kleine stadje in het zuiden van Nederland zou het startpunt zijn van Banketbakkerij Nora B.V. Het begon als een traditionele bakkerij, welke ambachtelijke taarten en brood verkocht.

Door de jaren heen is het een familiebedrijf gebleven. Door de uitbreiding en specialisatie naar de koekjesmarkt verhuisde de bakkerij in 1961 naar een moderne industriële fabriek in Gronsveld. De ontwikkeling en productie van innovatieve koekjes werd een belangrijk aandachtspunt voor de fabriek.

Private Label werd steeds populairder waarin het bedrijf veel potentie zag. De combinatie van Private Label-opties en de productie van innovatieve koekjes werd de perfecte combinatie. Door de jarenlange ervaring met Private Label ontwikkeling is ons bedrijf specialist op dit gebied.

Door de nationale en internationale expansie is in 2015 een gloednieuwe moderne fabriek geopend in Maastricht. Maastricht blijft een geweldige locatie voor toegang tot zowel België, Duitsland als de haven van Rotterdam en Antwerpen.

Op dit moment ontvangt bijna 95% van onze klanten de producten in Private Label verpakkingen. Ook is er de mogelijkheid om voor bijna alle producten Nora design te ontvangen.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”