Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

☆ Reviews, zo belangrijk!

review

Online reviews zijn tegenwoordig heel belangrijk. Niet alleen voor de grote webshops zoals Bol.com, Wehkamp.nl of Zalando.nl maar ook voor de kleine zelfstandige. Ook voor een kapsalon, schilder, hovenier of ander bedrijf hebben reviews een grote toegevoegde waarde. Reviews geven inzicht in tevredenheid en kunnen daarnaast echt het verschil maken met je concurrenten en dus klanten opleveren.

Mogelijkheden
Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op dit vlak. De marktleiders in Nederland zijn Kiyoh, TrustPilot en FeedbackCompany. Perfecte functionaliteit maar m.i. veel te duur voor een klein bedrijf. Gemiddeld betaal je bij hen € 20,00 per maand. Wat kun je als kleine zelfstandige of zzp’er dan het beste gebruiken?

Gebruik Google Reviews!
Dit is helemaal gratis en heeft direct invloed op de Google zoekresultaten. De reviews zijn gekoppeld aan je “Google bedrijfspagina”. Het werkt heel simpel; maak een link naar jouw Google bedrijfspagina en mail deze link naar jouw klanten. Volg het volgende 3 stappen plan en de reviews zullen snel volgen. (Lukt het niet dan mag je altijd contact met mij opnemen.)

1. Zoek je eigen bedrijf op Google en klik vervolgens op “Maps

Zoek in Google

2. Google Maps opent met jouw bedrijf. Kopieer de link boven in de balk

Zoek in Google Maps

3. Stuur vervolgens je klanten een e-mail met deze link. Als voorbeeld kun je de volgende e-mail gebruiken:

Beste <klant>,

Onlangs hebben wij voor u werkzaamheden mogen uitvoeren, waarvoor nogmaals dank.

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw mening en vragen u om onze werkzaamheden te beoordelen.

Het invullen kost slechts 2 minuten. Wij maken hiervoor gebruik van Google Reviews.

Klik op deze link en klik vervolgens op “EEN REVIEW SCHRIJVEN” <Pas deze link aan>

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Edwin Heusschen
043WEB.nl

..

043WEB ☆ WEBDESIGN MAASTRICHT
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”

043WEB ☆ Webdesign Maastricht
We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign specialisten in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”