Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Smart Property

Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Smart Property

Over deze website

SmartProperty is een vastgoedorganisatie met een brede dienstverlening. Meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed en sales samengevat in de volgende specialismen:

  • Projectontwikkeling
  • Projectmanagement
  • Makelaardij


Ruud Potten en Sjoukje Potten. zijn samen SmartProperty. Ze vullen elkaar naadloos aan, zowel zakelijk als privé en samen bezitten ze een grote dosis kennis en ervaring. Ruud is al meer dan 30 jaar projectontwikkelaar en heeft een groot aantal vastgoedprojecten in binnen- en buitenland op zijn naam staan. Sjoukje heeft een bedrijfskundige en commerciële achtergrond en kan woonwensen vertalen in woongenot en rendement.

 

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”