Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Sociaal Fonds Veiligheidsdomein

Webdesign Limburg ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign Limburg uit Maastricht

Sociaal Fonds Veiligheidsdomein

Over deze website

Het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein ontwikkelt en ondersteunt activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt, scholing en sociaal beleid binnen de werkingssfeer van de cao Veiligheidsdomein. Het Sociaal Fonds heeft in de loop der jaren verschillende namen gehad. Dit komt doordat de naam van de cao enkele keren is gewijzigd.

Sinds 1997 was de naam SFCB (voorheen SOEB, SFEB) als opleidingsfonds verbonden aan de cao Beveiliging (voorheen cao VBE, evenementen en horeca beveiliging). Nu de naam van de cao sinds 2019 veranderd is in cao Veiligheidsdomein, is de naam van het fonds voortaan Sociaal Fonds Veiligheidsdomein (per 1 januari 2020).

Doel
De SFV ontwikkelt en ondersteunt activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt, scholing en sociaal beleid binnen de werkingssfeer van de cao Veiligheidsdomein.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”